Случи ми се нещо невероятно: след откачване на клемите на акумулаторната батерия и съответно свързването им се промени показанието на километража. Естествено малкият се занули, но големия скочи с около 200-300 км. Досега много пъти съм правил такава процедура, но никога не бях забелязвал такава аномалия. Какво може да се е случило?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Промяна на показанията на километража след откачване на акумулаторната батерия
Collapse
X
-
Промяна на показанията на километража след откачване на акумулаторната батерия
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Тагове: Няма
-
Аз знам, че не е нормално, но съм сигурен, че не съм се заблудил защото много внимателно следях показанията. Скоро трябваше да направи 200 000, а като го закачих отиде направо на 200 070. Ще го откача пак да видя какво ще покаже.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Извинявам се,че ползвам темата на колегата,но за да не отварям нова.При мен се бъгна времения километраж и не показва вярно.Какво имам впредвид,примерно временния километраж показва 43,5км а горния сменя на килпметър.Получава се невярно отчитане не сменя на 0 а на 0,5.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеИзвинявам се,че ползвам темата на колегата,но за да не отварям нова.При мен се бъгна времения километраж и не показва вярно.Какво имам впредвид,примерно временния километраж показва 43,5км а горния сменя на килпметър.Получава се невярно отчитане не сменя на 0 а на 0,5.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеИ как се оправя това защото адски ме дразни?Сразкачане на акумулатора не става.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеИ как се оправя това защото адски ме дразни?Сразкачане на акумулатора не става.
п.п. Писал съм едновременно с горния колегаAlfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЗанули малкия веднага след като големия мине на следващото число. Ако уцелиш момента би трябвало по едно и също време да се смени след това.
Благодаря стана както каза,занулих го на следващото число и се оправи
Comment
Comment